5 Mayıs 2011 Perşembe

Nedendir Bilinmez

içime bir sızı çöktü. Yada sancımaya başlıyacağı uygun zamanı buldu we oturdu. Gitmeyede niyeti yok. belki küçük ayrılıklar yaşayacağız. Belki birbirimizin yüzünü dahi unutucaz. Ama gerıye dönüp baktığımızda. İcimize yne oturcak aynı sancı aynı sızı. .
Neden olduğunu anlamayacağız. Unuttuğumuz yuzlerle dolu hatıraların acısı acıtcak kalbimizi farkına varamıycaz. Aynı evde yaşadığımız canlarımızı yolda bir yabancı gibi selamlayıp gecicez. ben mi cok nankörüm yoksa hayatın gerçeklerinden kesitler mi canınızı sıkan?
3_5 sene sonra birini gorcez zorlukla tanıyacağız belki ama tanıdıkdan sonra kocaman sahte bi kucak dolusu sewgiyle sarılacağız daha 5 dakika öncesine kadar tanıyamadığımız insana. telefonumuza gelen yabancı numaranın yolladıgı sıcacık samımı mesaja cevap weremıycez. belkide kimsiniz diyecegiz. Gelen cewap bizim birzamnlar yakın arkadasımızdan olduğunu anlaynca kızarıp bozaracağız ve telefonumu değiştirdim gibi yalanlarla hoyratca başımızdan savıcaz yada baslarından savılıcaz :) yine de cok gariptir ki hepinizi cok özleyeceğim ta ki özlenencek yeni arkadaşlardan ayrılana kadar olacak sizin özlenme ömrünüz. Hepimiz birbirimiz icin böyle değil miyiz?
Nekadr inkar edilse de hepimiz aynen böyleyiz insan oğlu böyle

Nedendir bilinmez ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder